Chengdu Rainpoo Technology Co., Ltd.

Chengdu Rainpoo Technology Co., Ltd.

Chengdu Rainpoo Technology Co., Ltd.

Produk

Minangka perusahaan Teknologi Dhuwur, Rainpoo netepi budaya geek lan ngetrapake prinsip inovasi kontinental. Muga-muga kabeh produk bisa nyedhiyakake pelanggan kanthi luwih apik lan bakal menehi nilai kanggo wong-wong mau.

Kabeh produk

Napa Rainpoo

Kita duwe komitmen kanggo dadi panyedhiya solusi informasi data geospasial terkemuka lan aplikasi pasca aplikasi.

APLIKASI

Rainpoo wis nglumpukake pirang-pirang teknologi inti ing bidang optik, navigasi inersia, fotogrametri, lan pangolahan data spasial.

PAWARTA

Fokus ing Frontier lan Entuk Keunggulan

Ndeleng Kabeh