Chengdu Rainpoo Technology Co., Ltd.

Chengdu Rainpoo Technology Co., Ltd.

Chengdu Rainpoo Technology Co., Ltd.

APPLICATIONS

Aplikasi

Konten

Apa sing digunakake kamera oblique ing survey & GIS

Napa nggunakake kamera miring kanggo Survei & GIS

Apa mupangat kamera miring ing survey & GIS

Apa sing digunakake kamera oblique ing survey & GIS
Survei cadastral

Foto sing dijupuk kamera miring ngasilake model 3D kanthi resolusi dhuwur lan rinci ing area sing ora kasedhiya, ketinggalan jaman utawa malah ora ana data. Mula, peta cadastral sing akurasi dhuwur bisa digawe kanthi cepet lan gampang, sanajan ing lingkungan sing rumit utawa angel diakses. Surveyor uga bisa ngekstrak fitur saka gambar, kayata tandha, trabasan, spidol dalan, hydrants geni lan saluran pembuangan.

  • 3D GIS nuduhake: 1) Data kasebut nduweni klasifikasi sing akeh

  • 3D GIS nuduhake: 2) Saben lapisan minangka manajemen berorientasi obyek

  • 3D GIS nuduhake: 3) Saben obyek duwe vektor lan atribut model 3D

  • 3D GIS nuduhake: 4) Ekstraksi otomatis atribut harfiah obyek

Apa mupangat kamera miring ing survey & GIS?

Survei lan pemetaan lan profesional GIS kanthi cepet pindhah menyang solusi tanpa awak lan 3D kanggo nindakake pakaryan kanthi luwih apik. Kamera miring Rainpoo mbantu sampeyan:

(1) Ngirit wektu. Siji penerbangan, limang foto saka sudhut sing beda-beda, kurang ngentekake wektu ing lapangan nglumpukake data.

(2) Selehake GCP (nalika tetep akurasi). Entuk akurasi tingkat survey kanthi kurang wektu, kurang wong, lan kurang peralatan. sampeyan ora perlu maneh titik kontrol lemah.

Sinau babagan cara nggunakake kamera miring kanggo nindakake survey / pemetaan / GIS tanpa GCP>

(3) Slash kaping kirim-proses. Piranti lunak pendukung sing cerdas nyuda akeh foto (Sky-Filter), lan nambah efisiensi AT, nyuda biaya pamodelan, lan luwih nambah efisiensi kabeh aliran karya (Target Langit).

Sinau babagan carane piranti lunak pendhukung mbantu sampeyan ngirit wektu post-processing. >

(4) Tetep aman. Gunakake drone lan kamera oblique kanggo nglumpukake data saka ndhuwur filed / bangunan, ora mung bisa njamin keamanan para pekerja, nanging uga keamanan drone.