Chengdu Rainpoo Technology Co., Ltd.

Chengdu Rainpoo Technology Co., Ltd.

Chengdu Rainpoo Technology Co., Ltd.

PROJECT SERVICE

Layanan Proyek

Modeling 3D

Proyek lan anggota tim dhukungan teknis duwe rata-rata luwih saka limang taun pengalaman lan area penerbangan luwih saka 1500 kilometer persegi. Kanggo mesthekake kualitas asil, kita wis nglengkapi saben personel proyek kanthi kamera miring teknologi tinggi sing diproduksi dening Rainpoo. Saiki, tim proyek kita nindakake layanan kayata penerbangan fotografi miring, pamrosesan data model 3D, lan modifikasi 3D.


Yen sampeyan duwe proyek kayata Survei / GIS / Smart City / Konstruksi / PenambanganTourism / Perlindhungan bangunan kuno / Komando darurat lan kudu nindakake gaweyan modeling 3D, nanging ora duwe peralatan utawa wong sing duwe pengalaman, kita bisa mbantu ngrampungake tugas-tugas kasebut ing rega cukup.

Hubungi kita>

Ngolah data

Kita duwe kluster komputer kanthi luwih saka satus komputer lan bisa ngolah luwih saka 500.000 sekaligus.


Yen sampeyan ora bisa ngatasi data foto sing akeh banget, kanthi dhasar njamin kualitas lan akurasi model 3D, kita bisa mbantu ngolah data kasebut kanthi rega sing cukup.

Hubungi kita>

Dhukungan teknis

Perusahaan kita duwe departemen dhukungan teknis kamera, sing kasusun saka insinyur dhukungan teknis sing paling berpengalaman. Rata-rata pengalaman dhukungan para anggota luwih saka 3 taun. Sawise dikirimake kamera, perusahaan kita bakal milih insinyur dhukungan teknis profesional menyang pelanggan supaya bisa nggunakake kamera supaya operator bisa nggunakake kamera kanthi trampil.


Mula, yen sampeyan nemoni masalah nganggo kamera, departemen dhukungan teknis bisa menehi layanan. Kajaba iku, saben pelanggan duwe manajer layanan pelanggan siji-siji. Yen sampeyan duwe kabutuhan layanan teknis, sampeyan bisa terus berhubungan karo manajer layanan pelanggan, kita bakal seneng mbantu sampeyan.

Hubungi kita>

Dhukungan pra-sales

Kita nampa undhangan demonstrasi ing saindenging jagad. Yen sampeyan kasengsem karo kamera miring, aja ragu-ragu ngubungi lan entuk kesempatan demo.

Hubungi kita>

Sawise adol

Kita yakin manawa produk sing apik lan tenaga kerja sing berpengalaman bisa nyedhiyakake layanan sing sampurna kanggo para pelanggan.


Pengalaman pangguna mesthi dadi fokus Rainpoo. Kanggo nanggapi kanthi cepet karo kabutuhane para pangguna, Rainpoo wis nyiyapake rencana sawise-sales, darurat lan nilai tambah kanggo ngatasi macem-macem masalah sing ora dikarepake lan nyukupi kebutuhan pangguna. Tim pemeliharaan kamera profesional, tim dhukungan teknis, tim tes kamera, kanggo njamin kualitas dhuwur lan standar dhuwur kanggo saben kamera sing diproduksi. Misi Rainpoo sing langgeng yaiku nyedhiyakake produk lan layanan sing paling apik kanggo pangguna.

Hubungi kita>