Chengdu Rainpoo Technology Co., Ltd.

Chengdu Rainpoo Technology Co., Ltd.

Chengdu Rainpoo Technology Co., Ltd.

Construction/Mining

Konstruksi / penambangan

Konten

Apa sing diarani Smart City

Aplikasi nyata saka Smart City

Rainpoo kamera miring mbantu proyek Smart City

Apa sing digunakake kamera oblique ing konstruksi / penambangan

Pangukuran

Kanthi piranti lunak pemetaan 3D, bisa langsung ngukur jarak, dawa, area, volume lan data liyane ing model 3D .. Cara pangukuran volume sing cepet lan murah iki migunani banget kanggo ngetung saham ing tambang lan tambang kanggo tujuan inventaris utawa ngawasi.

Ngawasi lan ngrancang operasi

Kanthi model 3D akurat sing diproduksi saka kamera miring, manajer konstruksi / tambang saiki bisa luwih efisien ngrancang lan ngatur operasi situs nalika kolaborasi ing tim. Iki amarga bisa nganalisa volume materi sing luwih akurat sing kudu diekstrak utawa dipindhah miturut rencana utawa standar hukum.

Pambiji sadurunge lan sawise ngebur utawa jeblugan

Kanthi nggunakake kamera oblique ing pertambangan, sampeyan ngasilake rekonstruksi 3D lan model permukaan sing efektif lan bisa diakses kanggo wilayah sing bakal dilebur utawa dilatih. Model kasebut mbantu nganalisis area sing bakal dilatih lan ngetung volume sing bakal diekstraksi pasca blasting. Data iki ngidini sampeyan ngatur sumber daya kanthi luwih apik kayata jumlah truk sing dibutuhake. Perbandingan karo survey sing ditindakake sadurunge lan sawise jeblugan bakal ngidini volume diitung luwih akurat. Iki nambah rencana kanggo jeblugan mbesuk, nyuda biaya bahan peledak, wektu ing situs lan pengeboran.

Napa nggunakake drone lan kamera oblique ing konstruksi / penambangan

  • Aman kanggo buruh

    Amarga adegan konstruksi lan pertambangan sing sibuk, keamanan para pekerja dadi prioritas utama. Kanthi model resolusi dhuwur saka kamera miring, sampeyan bisa mriksa wilayah sing angel diakses utawa lalu lintas dhuwur ing situs kasebut, tanpa mbebayani tumrap buruh kita dhewe.

  • Akurat banget

    Model 3D sing digawe kamera miring entuk akurasi tingkat survey kanthi kurang wektu, kurang wong, lan kurang peralatan.

  • Regane murah

    Manajemen lan penyebaran proyek bisa dirampungake ing model 3D tanpa kerja menyang situs kasebut kanggo ngetrapake tugas kasebut, sing bakal nyuda biaya.

  • Ngirit wektu

    Ana akeh karya sing ditransfer menyang komputer, sing ngirit wektu kabeh proyek