Chengdu Rainpoo Technology Co., Ltd.

Chengdu Rainpoo Technology Co., Ltd.

Chengdu Rainpoo Technology Co., Ltd.

Talk to Sales

talktosales

Perusahaan teknologi tinggi, fokus ing fotografi miring, terus inovasi.

Wong lanang kita bisa:

(1) Wangsulana pitakon babagan Rainpoo

(2) Nyedhiyakake bahan babagan Rainpoo

(3) Menehi cara kontak karo distributor lokal

(4) Nyedhiyakake dhaptar rega produk



Ora nemokake apa sing sampeyan goleki?

Hubungi langsung liwat Email: jack@rainpoo.com

Utawa Nomer telpon: +86 19808149372

Seneng ketemu kowe!

Mangga wenehake rincian sampeyan ing formulir ing ngisor iki, lan wong lanang bakal ngubungi sampeyan sajrone sawetara dina kerja.

Temokake ing Expo:

Mbukak mbesuk ing taun 2020

Ekspo Lokasi Data Booth
  • Intergeo Berlin, Jerman 13-15 Oktober 2020 B22.20
  • SG EXPO 2020 Shanghai, China 19-21 Agustus 2020 TBD
  • Chintergeo TBD TBD TBD
  • CSCE Smart City 2020 Beijing, China 9-8 Oktober 2020 TBD