Chengdu Rainpoo Technology Co., Ltd.

Chengdu Rainpoo Technology Co., Ltd.

Chengdu Rainpoo Technology Co., Ltd.

Tourism/Ancient  buildings protection

Pariwisata / bangunan kuna nglindhungi

Pariwisata Cerdas

(1) Tampilan 3D-nyata sing apik

(2) Wilayah sing apik, manajemen taman

(3) Tur virtual online

(4) Manajemen fasilitas sing apik


Adhedhasar konstruksi peta gambar 3D adegan nyata lan platform layanan integral manajemen titik pemandangan digital sing anyar, nggunakake metode akses data online utawa offline nyata-nyata ing terminal seluler cerdas kanggo nyedhiyakake fungsi nglaporake nyata lan adhedhasar lokasi nyata-nyata layanan kanggo mayoritas papan sing apik.

Digitalisasi bangunan kuna

(1) Situs Sejarah

(2) Paninggalan Budaya

(3) Omah Selebriti


Nggunakake teknologi paling anyar kayata drone lan scanning laser 3D, model 3D Palace Potala digawe kanthi luwih saka 4.000 poin scanning. Tujuane supaya luwih ngerti kompleks istana Tibet saka Istana Potala, lan luwih nglindhungi. Uga teknologi anyar iki sing nyedhiyakake jawaban kanggo Istana Potala "manawa ana kraton sing misterius."

Ngatasi misteri Istana Potala kanthi nggunakake Teknologi 3D adegan Nyata

Kutha ciri

Rancangan Umum Pariwisata Pariwisata ing Kutha Tanjiaqiao