Chengdu Rainpoo Technology Co., Ltd.

Chengdu Rainpoo Technology Co., Ltd.

Chengdu Rainpoo Technology Co., Ltd.

Pamaca Pos

Kategori: Aksesoris

Model kamera sing ndhukung: Kabeh Kamera karo M600pro minangka Platform Pemasangan
Dhaptar bali
Pos-Reader minangka modul pemicu sing dikembangake khusus kanggo DJI M600pro. Bisa maca data GPS lan informasi sikap M600pro, sing cocog kanggo ditrapake lan nambah efisiensi kerja.

Bali