Chengdu Rainpoo Technology Co., Ltd.

Chengdu Rainpoo Technology Co., Ltd.

Chengdu Rainpoo Technology Co., Ltd.

Piranti Lunak Filter-foto Foto Sky-filter

Kategori: Aksesoris

D2pros, DG3pros, DG4pros
Dhaptar bali
Nalika ngrancang rute penerbangan saka tugas fotografi sing miring, kanggo nglumpukake informasi tekstur bangunan ing pojok area target, umume kudu nggedhekake wilayah penerbangan.
Nanging iki bakal ngasilake akeh foto sing ora dibutuhake, amarga ing wilayah penerbangan sing luwih dawa, mung ana siji saka limang data lensa sing arah area survey wis valid.
Akeh foto sing ora valid bakal nambah jumlah data pungkasan, sing bakal nyuda efisiensi pangolahan data kanthi serius, lan bisa uga nyebabake kesalahan ing petungan triangulasi udara (AT).
Piranti lunak penyaring langit kanthi efektif bisa nyuda foto sing ora valid nganti 20% ~ 40%, nyuda total foto udakara 30% lan nambah efisiensi pangolahan data luwih saka 50%.

Bali