Chengdu Rainpoo Technology Co., Ltd.

Chengdu Rainpoo Technology Co., Ltd.

Chengdu Rainpoo Technology Co., Ltd.

M600pro stabil dipasang

Kategori: Aksesoris

Model Produk Ndhukung : Kabeh Produk
Dhaptar bali
kanthi M600pro minangka Platform Pemasangan Kanggo M600, kita wis ngrancang mount mount khusus DJI M600 stabil, ngemot bola penyerap kejut, sing bisa njamin stabilitas kamera nalika mabur, lan uga bisa nyuda derajat kerusakan kamera ing kacilakan kacilakan.

Bali