Chengdu Rainpoo Technology Co., Ltd.

Chengdu Rainpoo Technology Co., Ltd.

Chengdu Rainpoo Technology Co., Ltd.

Unit kontrol

Kategori: Aksesoris

Model kamera sing ndhukung: Kabeh Jinis
Dhaptar bali
Unit kontrol kamera RIY serep kamera udara. Prosesor umpan balik anyar kanggo kontrol sinkronisasi kamera, supaya limang lensa bisa motret bebarengan. Uga mateni kamera.

Bali