Chengdu Rainpoo Technology Co., Ltd.

Chengdu Rainpoo Technology Co., Ltd.

Chengdu Rainpoo Technology Co., Ltd.

Piranti Lunak Pra-pemrosesan Data Pemindai Langit

Kategori: Aksesoris

Model kamera sing ndhukung: Kabeh jinis
Dhaptar bali
Sky-scanner minangka piranti lunak pra-pamrosesan data sing dikembangake kanthi mandhiri dening Rainpoo, lan dirancang khusus kanggo piranti lunak modeling 3D ContextCapure. Fungsi kasebut ndownload data kanthi siji tombol, kanthi otomatis ngasilake ContextCapture mblokir file, lan liya-liyane.
Minangka versi sing dianyari, duwe fungsi sing luwih kuat kayata filter skt, sky-AAC, lan liya-liyane. Lan kanthi otomatis bisa ngitung informasi sikap spasial saben dijupuk. Sawise ngimpor piranti lunak model ContextCapture, sampeyan bisa langsung nemtokake pinpoint lan modeling, sing bisa ningkatake efisiensi AT luwih saka 60% lan luwih saka 50% pinpoint.

Bali