Chengdu Rainpoo Technology Co., Ltd.

Chengdu Rainpoo Technology Co., Ltd.

Chengdu Rainpoo Technology Co., Ltd.

WHY RAINPOO

Kok

Napa Rainpoo

Profesional

Produsen kamera miring paling gedhe ing China


Didhisiki ing 2015, rainpoo wis fokus ing fotografi miring suwene 5+ taun. Perusahaan iki nglumpukake pirang-pirang teknologi inti ing bidang optik, navigasi inersia, fotogrametri, lan pangolahan data spasial. Luwih saka 500 unit sing didol saben taun, 2500 + bisnis ing saindenging jagad dipercaya Rainpoo.

Luwih apik tinimbang entheng

Sing pertama ngluncurake kamera miring limang lensa sajrone 1000g (D2), banjur DG3 (650g), banjur DG3mini (350g). Rainpoo isih nyoba nggawe produk luwih entheng, luwih cilik, fleksibel, lan luwih gampang digunakake.

Sing kudu ngluwihi yaiku awake dhewe, lan ora bakal mandheg.

Ngirit wektu

Kamera siji, limang lensa. Integrasi iki ngidini sampeyan nglumpukake foto saka limang perspektif ing siji penerbangan. Lan Rainpoo wis ngembangake akeh piranti lunak lan perangkat keras kanthi inovatif, sing ora mung bisa ngirit wektu kerja pesawat UAV, nanging uga bisa ngirit wektu proses pamrosesan piranti lunak modeling 3D .

Deleng "Aksesoris" kanggo nemokake cara nggunakake aksesoris kanggo ngirit wektu>

Sinau operasi sajrone 10 menit

Desain modhél ndadekake gampang sinau sapa wae babagan cara nginstal lan nggunakake kamera. Piranti lunak sing cerdas ngidini sampeyan ndownload foto kanthi klik kaping siji.

Kualitas gambar lan akurasi sing dhuwur

Lensa optik sing dikembangake kanthi mandhiri. Gau Gandha internal lan dispersi lensa Aspherical sing kurang, sing bisa menehi ganti rugi, nambah tajem, nyuda dispersi lan ngontrol tingkat distorsi kanthi ketat kurang saka 0,4%.

Sinau luwih lengkap babagan kualitas gambar lan akurasi>

Paparan sinkronisasi

Bedane wektu pajanan limang lensa kurang saka 10n.


Napa sinkronisasi lensa lima penting banget? Kita kabeh ngerti yen sajrone pesawat mbengung, sinyal pemicu bakal diwenehake menyang limang lensa kamera sing khas. Ing teori, limang lensa kudu dicethakake kanthi sinkron, lan banjur data POS bakal direkam bebarengan. Nanging sawise verifikasi nyata, kita nggawe kesimpulan: informasi tekstur adegan sing luwih kompleks, luwih akeh jumlah data sing lensa bisa ngatasi, ngompres, lan nyimpen, lan luwih akeh wektu kanggo ngrampungake rekaman kasebut. Yen interval antarane sinyal pemicu luwih cekak tinimbang wektu sing dibutuhake kanggo lensa ngrampungake rekaman, kamera ora bakal bisa mbukak, sing bakal nyebabake "foto sing ilang" .BTW, sinkronisasi uga penting banget kanggo sinyal PPK.

Sinau luwih lengkap babagan paparan Sinkronisasi>

Kuwat lan aman

Cangkang digawe saka paduan magnesium-aluminium digunakake kanggo nglindhungi lensa penting, lan amarga kamera dhewe entheng lan cilik, mula ora bakal menehi beban ekstra kanggo drone operator. Lan amarga desain modular (awak kamera, unit transmisi lan unit kontrol dipisahake), gampang diganti utawa dijaga.

Bisa Integrasi karo macem-macem jinis drone

Apa wae UAV multi-rotor, drone wing tetep, utawa VTOL, kamera kita bisa dilebokake lan dipasang miturut macem-macem aplikasi.

Waca liyane