Chengdu Rainpoo Technology Co., Ltd.

Chengdu Rainpoo Technology Co., Ltd.

Chengdu Rainpoo Technology Co., Ltd.

History of Rainpoo

perusahaan

Perusahaan teknologi tinggi, fokus ing fotografi miring, terus inovasi.

Sejarah Perusahaan
Sinau babagan sejarah perusahaan lan wong-wong sing ana ing mburine.

Ayo maneh wektu bali menyang taun 2011, wong sing lulus lulusan Master saka Universitas Jiaotong Kidul-Kulon, wis kepincut banget karo model drone.
Dheweke nerbitake artikel sing diarani "Stabilitas UAV Multi-Axis", sing dadi perhatian profesor universitas terkenal. Profesor kasebut mutusake dana kanggo riset babagan kinerja lan aplikasi drone, lan dheweke ora nguciwani profesor kasebut.



Nalika semana, topik "Smart City" wis misuwur banget ing China. Wong nggawe model bangunan 3D utamane ngandelake helikopter gedhe kanthi kamera pemetaan resolusi dhuwur (kayata tahap siji XT lan XF).

Integrasi iki duwe rong kekurangan:

1. Regane regane larang banget.

2. Ana akeh watesan penerbangan.



Kanthi pangembangan teknologi drone sing cepet, drone industri nggawe pertumbuhan eksplosif ing taun 2015, lan masarakat wiwit njelajah macem-macem aplikasi drone, kalebu teknologi "fotografi miring".

Fotografi oblique minangka jinis fotografi udara sing sumbu kamera sengaja diiringi saka vertikal kanthi sudut sing ditemtokake. Foto kasebut, saengga dijupuk, mbukak rincian sing ditutup topeng ing sawetara cara ing foto vertikal.



Ing 2015, wong iki ketemu karo wong liya sing wis nglumpukake pengalaman pirang-pirang taun ing bidang survei lan pemetaan, mula dheweke arep golek perusahaan sing spesialisasi ing fotografi miring, sing jenenge RAINPOO.

 



Dheweke mutusake nggawe kamera limang lensa sing entheng lan cukup cilik kanggo digawa pesawat mbengung, pertama-tama mung nggabungake limang SONY A6000, nanging ternyata integrasi kasebut ora bisa entuk asil sing apik, isih abot banget lan ora bisa ditindakake ing mbengung kanggo nindakake tugas pemetaan presisi dhuwur.

Dheweke mutusake kanggo miwiti jalur inovasi saka ngisor. Sawise kesepakatan karo SONY, dheweke nggunakake cm Sony kanggo nggawe lensa optik dhewe, lan lensa iki kudu memenuhi standar industri survei lan pemetaan.



Sejarah Produk

Riy-D2 : jagad's kamera serong kepalan sing ing 1000g (850g), lensa optik sing dikembangake khusus kanggo survey lan pemetaan.

Iki dadi sukses gedhe. Mung ing 2015, dheweke adol luwih saka 200 unit D2. Umume sing digawa nganggo drone multi-rotor kanggo tugas modeling 3D area cilik. Nanging, kanggo tugas modeling 3D kanthi skala gedhe, D2 isih durung bisa ngrampungake.

Ing 2016, DG3 lair. Yen dibandhingake karo D2, DG3 dadi luwih entheng lan cilik, kanthi dawa fokus maneh, interval wektu pajanan minimal mung 0,8s, kanthi fungsi ngilangi debu lan panas panas ... Macem-macem perbaikan kinerja nggawe DG3 bisa ditindakake ing swiwi tetep kanggo gedhe- tugas modeling 3D area.

Sawise maneh, Rainpoo nyebabake tren ing bidang survey lan pemetaan.

 



Riy-DG3 : bobot 650g, dawa fokus 28/40 mm , interval wektu pajanan minimal mung0,8s.

Nanging, kanggo wilayah kutha sing akeh, modeling 3D isih dadi tugas sing angel banget. Ora kaya sarat akurasi sing dhuwur ing bidang survey lan pemetaan, wilayah aplikasi sing luwih akeh kayata kutha cerdas, platform GIS, lan BIM mbutuhake model 3D sing luwih dhuwur.

Kanggo ngrampungake masalah kasebut, paling ora telung poin kudu ditemokake:

1. Dawane fokus sing luwih dawa.

2. Piksel liyane.

3. Interval cahya sing luwih cekak.

Sawise pirang-pirang pengulangan nganyari produk, ing taun 2019, DG4Pros lair.

Iki minangka kamera oblique bingkai lengkap khusus kanggo pemodelan 3D ing wilayah sing saya dhuwur ing kutha, kanthi piksel 210MP, lan 40 / 60mm fokus dawa, lan interval wektu paparan 0,6s.



Riy-DG4Pros : full-frame , dawa fokus 40/60 mm , interval wektu pajanan minimal mung 0,6s.

Sawise pirang-pirang pengulangan nganyari produk, ing taun 2019, DG4Pros lair.

Iki minangka kamera oblique bingkai lengkap khusus kanggo pemodelan 3D ing wilayah sing saya dhuwur ing kutha, kanthi piksel 210MP total, lan fokus fokus 40 / 60mm, lan interval wektu paparan 0,6s.

Ing wektu iki, sistem produk Rainpoo wis sampurna banget, nanging dalane inovasi para wong iki durung mandheg.

Dheweke mesthi pengin ngluwihi awake dhewe, lan dheweke nindakake.

Ing taun 2020, ana salah sawijining jinis kamera serong sing bisa ngganggu pemahaman masarakat - DG3mini.



Bobot350g, dimensi69 * 74 * 64 , interval interval minimal 0,4 interval , performa lan stabilitas gedhe ……

Saka tim mung loro wong lanang, menyang perusahaan internasional kanthi 120+ karyawan lan 50+ distributor lan mitra ing saindenging jagad, mula amarga obsesi karo "inovasi" lan ngupayakake kualitas produk sing ndadekake Rainpoo terus berkembang .

Iki Rainpoo, lan crita kita terus ……