Chengdu Rainpoo Technology Co., Ltd.

Chengdu Rainpoo Technology Co., Ltd.

Chengdu Rainpoo Technology Co., Ltd.

OSD

Kategori: Aksesoris

Model kamera sing ndhukung: D2pros , DG3pros , DG4pros
Dhaptar bali
Liwat fungsi Transmisi Video HD Nirkabel kanggo ngerti kahanan kamera kanthi nyata, lan jumlah foto sing dijupuk saben lensa bisa dideleng ing layar stasiun dhasar kanggo ngindhari penerbangan sing ora valid.

Bali