Chengdu Rainpoo Technology Co., Ltd.

Chengdu Rainpoo Technology Co., Ltd.

Chengdu Rainpoo Technology Co., Ltd.

RIY oblique cameras

PRODUK

Pilih kamera sing cocog lan profesional kanggo drone sampeyan

  • D2M/DG3M Five-lens oblique camera 3D modeling system

    D2M / DG3M Limang ...

    Kategori: Kamera miring RIY

    Pemodelan 3D, Survei, GIS, Kutha Cerdas, Konstruksi, Penambangan, lsp

    KONTAK KAMI  > Sinau Liyane  >
  • DG3——Most popular lightest smallest APS-C drone oblique camera

    DG3 —— Paling populer ...

    Kategori: Kamera miring RIY

    120MP / APS-C / 650g / interval wektu pajanan minimal ≤0.8s / drone wing-wing lan multi-rotor / mirror Aspheric / Koreksi distorsi

    KONTAK KAMI  > Sinau Liyane  >
  • D2Pros——Best multi-rotor drone oblique camera

    D2Pros —— Paling apik ...

    Kategori: Kamera miring RIY

    120MP / APS-C / 720g / interval wektu cahya minimal ≤0.9s / drone multi-rotor / mirror Aspheric / Koreksi distorsi / Solusi Sikap / lensa ED / Sky-filter / Sky-target

    KONTAK KAMI  > Sinau Liyane  >
  • DG4Pros——Best full-frame drone oblique camera

    DG4Pros —— Paling apik ...

    Kategori: Kamera miring RIY

    210MP / full-frame / 960g / interval wektu cahya minimal ≤0.6s / drone wing-wing lan multi-rotor / mirror Aspheric / Koreksi distorsi / Solusi Sikap / lensa ED / Sky-filter / Sky-target / Sky-AAC / HS Pangaturan Disk / Parametrik

    KONTAK KAMI  > Sinau Liyane  >
  • D2/D3——Most classic multi-rotor drone oblique camera

    D2 / D3 —— Umume kelas ...

    Kategori: Kamera miring RIY

    120MP / APS-C / 850g / interval wektu pajanan minimal ≤1s / drone multi-rotor / mirror Aspheric / Koreksi distorsi

    KONTAK KAMI  > Sinau Liyane  >
  • DG3Pros——Best APS-C drone oblique camera

    DG3Pros —— APS Paling Apik ...

    Kategori: Kamera miring RIY

    120MP / APS-C / 710g / interval wektu cahya minimal ≤0.8s / drone wing-wing lan multi-rotor / mirror Aspheric / Koreksi distorsi / Solusi Sikap / lensa ED / Sky-filter / Sky-target

    KONTAK KAMI  > Sinau Liyane  >

Comparison kamera

Model Piksel lensa tunggal (10000) Pangilon Aspheric Koreksi distorsi Lensa ED Solusi Sikap Filter-filter langit Target langit Langit-AAC Penyesuaian Disk HS / Parametrik

Ulasan Pelanggan

  • Martin Elgammal

    Martin Elgammal

    "DG4Pros pancen kamera miring paling apik sing durung digunakake, kuat lan entheng, siji kamera bisa digawa nganggo DJI M600Pro lan drone wing-wing. Aku nggunakake kanggo proyek kutha sing cerdas, lan aku ngerti .. .

  • Emili del Pozo

    Emili del Pozo

    "Aku minangka salah sawijining pangguna pisanan kamera serong Rainpoo, lan aku tuku kamera D2 ing taun 2017. Nganti saiki, D2 iki isih ngrewangi aku karo proyek pemetaan."

  • James Saidan

    James Saidan

    Aku pelanggan saka Uzbekistan, kutha Tashkent. Aku wareg karo bakul lan kamera iki. Saben entuk wangsulan saka adol iki kanggo panjalukku tepat waktu. Kita uga ngobrol liwat WeChat.

Tampilan Model 3D