Chengdu Rainpoo Technology Co., Ltd.

Chengdu Rainpoo Technology Co., Ltd.

Chengdu Rainpoo Technology Co., Ltd.

Modul-Ngatur Parameter AP-1

Kategori: Aksesoris

Model kamera sing ndhukung: DG4pros
Dhaptar bali
Modul CMOS sing digawe dening Rainpoo .Kita mbukak akses menyang parameter kamera. Nggunakake modul iki, sampeyan bisa nyetel ISO lan kacepetan rana kamera miturut kondhisi tartamtu kanggo memenuhi persyaratan kualitas gambar.

Bali