Chengdu Rainpoo Technology Co., Ltd.

Chengdu Rainpoo Technology Co., Ltd.

Chengdu Rainpoo Technology Co., Ltd.

Modul Penyimpanan Data HS

Kategori: Aksesoris

Model kamera sing ndhukung: DG4pros
Dhaptar bali
Modul Penyimpanan Data kanthi kecepatan tinggi sing digawe dening Rainpoo, lan dirancang khusus kanggo DG4pros. Modul iki bisa digunakake kanggo nyimpen akeh data sing digawe nganggo kamera udara oblique kanthi kenangan 320G / 640G sing bakal dipilih. Struktur sing bisa diganti bisa dicopot nalika memori kebak, lan modul anyar bisa diganti supaya terus digunakake, saengga jumlah penerbangan ora diwatesi dening kapasitas panyimpenan. Kanthi modul salinan data multi-Utas, kacepetan nyalin bisa nganti 200M / s.

Bali