Chengdu Rainpoo Technology Co., Ltd.

Chengdu Rainpoo Technology Co., Ltd.

Chengdu Rainpoo Technology Co., Ltd.

Target Sky AT Software Assignment

Kategori: Aksesoris

Model kamera sing ndhukung: D2pros, DG3pros, DG4pros
Dhaptar bali
Amarga akeh data sing diklumpukake karo kamera aerial oblique, persyaratan pemroses data pancen akeh. amarga konfigurasi komputer sing beda ing kluster, pangolahan data bisa uga diganggu lan bisa nyebabake gagal pungkasan.
Piranti lunak Assignment Triangulasi Aerial-target Sky, ora mung bisa ngindhari komputer memori rendah, nanging uga bisa milih komputer sing luwih kuat kanggo nindakake tugas AT-abot, mula komputer 8G uga bisa diklumpukake,
Piranti lunak iki bisa nambah efisiensi AT, nyuda biaya modeling, lan luwih ningkatake efisiensi kabeh aliran kerja.

Bali