Chengdu Rainpoo Technology Co., Ltd.

Chengdu Rainpoo Technology Co., Ltd.

Chengdu Rainpoo Technology Co., Ltd.

Military/Police

Militer / polisi

Rekonstruksi adegan nyata 3D sawise gempa bumi

(1) Pemulihan cepet saka papan bencana tanpa pengamatan sudut mati

(2) Kurangi intensitas tenaga kerja lan risiko operasional peneliti

(3) Nambah efisiensi investigasi darurat bencana geologis

Screenshot model 3D gempa bumi Hualien

Ing 23:50 tanggal 6 Februari 2018, ana gempa skala 6.5 ing wilayah segara cedhak Kabupaten Hualien, Taiwan (24 ° 13 ′ N —121 ° 71 ′ E). Ambane fokus 11 km, lan kabeh Taiwan kaget.


Gempa kasebut kedadeyan tanggal 3 Agustus 2014 ing Ludian, Provinsi Yunnan. Fungsi pencitraan 3D kanthi cepet saka fotografi obli UAV bisa mulihake adegan bencana liwat gambar 3D, lan bisa ngamati area bencana target tanpa sudut mati sajrone sawetara menit.

Model 3D mulihake adegan nyata

Mud-rock mili lan longsor

(1) Langsung ndeleng omah lan dalan sawise bencana

(2) Pengkajian pasca bencana longsor


Ing Desember 2015, Biro Survei lan Pemetaan Geografis Nasional nggawe 3D adegan nyata kanggo pisanan ngerti kahanan bencana omah lan dalan kanthi intuitif, sing duwe peran penting ing penyelamatan sawise.

Model 3D aliran Mud-rock ing Shenzhen

Ing tanggal 12 Agustus 2015, kacilakan longsor tiba-tiba ing Shanyang County, Provinsi Shaanxi, sing nyebabake puluhan wong tiwas. Longsor nggawe dalan ora bisa diliwati. Fotografi oblique UAV duwe kaluwihan unik ing wilayah iki. Amarga model 3D, penyelamatan lan penggalian longsor bisa ditindakake kanthi efisien.

Model 3D Landslip ing Shaanx

Model bledosan pemandangan nyata 3D ing Tianjin

Ing tanggal 12 Agustus 2015, jeblugan Tianjin Binhai Area Anyar gawe kaget kabeh negara. Ing wilayah bledosan kimia mbebayani kanthi skala gedhe, drone dadi "penjelajah" sing paling efektif. Drone dudu "pathfinder" sing gampang, lan ngrampungake tugas fotografi serong saka adegan kacilakan, lan kanthi cepet nggawe model 3D sing realistis, sing duwe peran penting ing komando pemulihan lan bencana tindak lanjut.

  • Gambar Orthophoto
  • Model pemandangan nyata 3D
  • Pertahanan nasional, militer

    (1) Konstruksi trowongan jembatan

    (2) Perencanaan kutha

    (3) Survei situs babagan prekara skala gedhe

    (4) Penyelidikan penyebaran pasukan mungsuh

    (5) Simulasi militer virtual

    (6) Riset lan Implementasi kahanan perang 3D

    (7) Lumaku ing angkasa lsp.